Case

Pizza Hut

Case

Pizza Hut

Pizza Hut är en närmast legendarisk pizza-kedja med anor tillbaka till 1958. Här bakas äkta Pan Pizzor och en välsmakande meny bestående av pasta, ribs och härliga desserter.

Vi har ett exklusivt etableringsuppdrag där vi hjälper kunden hela vägen i processen, från lokalsökning till en färdigbyggd lokal redo att ta emot sina gäster. Uppdraget omfattar både rådgivning, lokalsökning, nyförhandling/omförhandling samt byggprojektledning.

Vi har hjälpt de med att etablera deras nya koncept i Täby C samt Solna C och just nu ligger fokus på Stockholm, Göteborg men även övriga Sverige.

Täby är Pizza Hut’s nya koncept

– Detta är ett nytt koncept vi testar på den svenska marknaden för att möta ett behov vi har sett hos gästerna. “Fast casual” är en starkt växande trend, där allt ska gå lite snabbare, men samtidigt inte ge avkall på smak och kvalitet, säger Richard Forsshéll, VD på Pizza Hut Sverige.

På den nya Fast track-restaurangen kommer priserna vara lägre och utbudet vara lite mindre än traditionella Pizza Hut-restauranger. Gästerna kommer kunna välja mellan en nedkortad meny, där de populäraste pizzorna och salladerna ingår. Det nya servicekonceptet bygger på snabbare service vilket lämpar sig bra för människor som är på väg. Man kan välja mellan att ta maten med sig, eller ta en paus och att sitta ner och äta i lugn och ro på restaurangen.

Kontaktperson

Kristian Ericsson

Senior Project Manager, Retail

Hitta till oss
Gate 46 Sverige

Birger Jarlsgatan 8
114 34 Stockholm
Sweden

+46 70 952 15 88

© Copyright Gate46 AB. 2010-2022
Site by Sweet
`