Kontor & Industri

Behöver du hjälp med fastighetsrådgivning kopplat till era kontorslokaler, facility management, aktivitetsbaserade kontor eller rådgivning om framtidens arbetsplats?

Många av livets timmar spenderas på arbetsplatsen, låt oss göra den riktigt bra! Hur ska vi använda våra kontorslokaler på bästa sätt om vi fortsätter jobba på distans? Hur mycket yta behöver vi egentligen? Betalar vi en marknadsmässig hyra? Hur skall ett modernt kontor vara utformat? Hur gör andra?

Det här är frågor som vi på Gate46 har lång erfarenhet av och som vi dagligen jobbar med tillsammans med våra kunder. Vår huvudfokus är att skapa förutsättningar för att kunna behålla och attrahera rätt medarbetare genom att använda arbetsplatsen som ett av de viktigaste verktygen.

För att forma rätt arbetsplatsstrategi och arbetssätt för er organisation tar vi avstamp i era förutsättningar och målbild. Därefter lägger vi gemensamt upp planen för hur och när förändringen skall ske, om lösningen är att stanna i befintliga lokaler eller flytta.

Gate46 hjälper er att hitta rätt lokal, förhandla kommersiella och juridiska villkor samt säkerställer att avtalet uppfylls när lokalen tas i bruk. Vi hjälper er också med projektledning av hyresgästanpassning och flytt.

Om ni har lokaler som ni inte längre behöver kan vi hjälpa er att avveckla dem genom uthyrning i andra hand eller förhandling med nuvarande hyresvärd.

Behöver ni någon att diskutera med kring var ni befinner er och vilka utmaningar ni står inför, ring Sophia Tönne.

Affärsområde / Kontor & Industri

Vi vet att kostnaden är lika viktig som innehållet

Case – Stendörren

Case – Foodora

Hitta till oss
Gate 46 Sverige

Birger Jarlsgatan 8
114 34 Stockholm
Sweden

+46 70 952 15 88

© Copyright Gate46 AB. 2010-2023
Site by Sweet
`