Om oss

Passion för fastigheter, lokaler och människor

Med passion för fastigheter, lokaler och människor och hela värdekedjan runtomkring, skapar vi ökad lönsamhet, starkare varumärken och effektivare arbetsplatser. Vi tror på att utmana och utveckla både oss själva och dig som klient för att nå uppsatta mål.

Gate46 har sedan starten 2007 drivit och innoverat branschen och har byggt sin framgång på ett rikstäckande och internationellt nätverk som ständigt har örat mot marknaden vad gäller kommande möjligheter.

Vi som jobbar på Gate46 har vårt ursprung i fastighetsbranschen, byggbranschen eller inom retail. Det gör att vi både har en stor förståelse och kompetens för situationen våra klienter befinner sig i och hur vi hittar lösningar som även fastighetsägaren finner värde i.

Vi lyssnar gärna på dina utmaningar, välkommen till Gate46!

 

Code of conduct

Företagets ansvar och uppförandekod handlar för oss om att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar övriga samhället. Frågor som berör miljö, arbetsförhållanden, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och samhället i stort. Vi tror på långsiktiga affärsrelationer där vi tillsammans med våra affärspartners skapar underlag för starka ekonomiska resultat, hänsynstagande till miljö och ett socialt engagemang. Vi informerar våra intressenter i alla projekt som vi leder att vår Cod of Conduct är en naturlig del av vår relation. Det handlar om: Att följa lagar och regler, att ha en hälsosam och säker arbetsmiljö, att förstå och aktivt jobba för mänskliga rättigheter och arbetsförhållanden, att jobba för mångfald och lika möjligheter att ta ansvar för miljön, att följa upp, informera och ständigt hitta förbättringar.

Gate46

Om oss

Vill du jobba hos oss?

Att hitta nya talanger är nyckeln till vår framgång

På Gate46 söker vi ständigt drivna, passionerade personer med intresse för retail, kontor & industri, hyres-och fastighetsjuridik eller bygg och inredning.

Vi sitter i fina lokaler på Birger Jarlsgatan med en unik, rymlig och inspirerande arbetsmiljö. Här välkomnas du in i en företagskultur som kännetecknas av en familjär, kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som drivs av nya utmaningar.

Är du vår nästa stjärna? Välkommen att kontakta oss på info@gate46.se

Håll koll på oss

Beställ vårt nyhetsbrev

Följ oss på våra sociala medier
Hitta till oss
Gate 46 Sverige

Birger Jarlsgatan 8
114 34 Stockholm
Sweden

+46 70 952 15 88

© Copyright Gate46 AB. 2010-2022
Site by Sweet
`