Gate46 fortsätter att växa och utökar nu affärsområdet Kontor & Industri med tre starka nytillskott, Sophia Tönne, Annie Wattström och Victor Urquhart Smångs.

Sophia Tönne blir ny affärsområdeschef för Kontor och Industri. Sophia har en gedigen erfarenhet av att driva alla slag av frågor kopplade till arbetsplatsen på mindre startup bolag såväl som stora internationella företag som Samsung, wsp, Sweco och Telenor.

– På arbetsplatsen hänger allt ihop och för att det skall fungera på bästa sätt över tid behövs lösningar för såväl skalbarhet, hållbarhet, som flexibilitet. Det känns superkul och spännande att få komma till ett bubblande och nytänkande företag som Gate46, där tempot är högt och kunden är i ett tydligt fokus. Jag tycker att kontoren och arbetsplatserna har en hel del att lära sig av retailbranschen, säger Sophia Tönne.

Annie Wattström och Victor Urquhart Smångs börjar båda som fastighetskonsulter på Gate46. Annie har tidigare jobbat med hyresgästrådgivning på Tenant & Partner samt med digitala tjänster relaterat till fastighetsbranschen.

– ” Jag känner väl till Gate46 sedan tidigare så jag förväntar mig många spännande projekt och erfarenheter, säger Annie Wattström.

Victor Urquhart Smångs har tidigare jobbat med fastighetsvärdering och nu närmast som mäklare.

-Det ska bli intressant att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Victor Urquhart Smångs.

-Det känns oerhört tryggt att lämna över ansvaret för våra arbetsplatsprojekt till Sophia och resten av teamet. Jag kommer såklart vara delaktig även framöver men detta ger mig möjlighet att än mer strategiskt stötta samtliga affärsområden, som alla växer, säger Caroline Widing, COO på Gate46.

Nyhet

Ny trio till Kontor & Industri

Kontakta oss

info@gate46.se

Hitta till oss
Gate46 Sverige

Torsgatan 4
111 23 Stockholm
Sweden

 

© Copyright Gate46 AB. 2010-2023
Site by Sweet
`